Currensee joins forces with OANDA - Learn More
invest
 • home
 • Waarom Investeren
 • Hoe het werkt
 • Wat het kost
 • Hoe begin ik

Voor particuliere beleggers

Laat de prestaties van een elite group valutahandelaren werken voor uw portefeuille.

Voor financiële instellingen

Biedt uw klanten de voordelen van een gespreide en ongecorreleerde investering in Trade Leaders.

Trade Leaders Realiseren Echte Resultaten

returns

Currensee Trade Leaders ™blijven goede prestaties leveren in de afgelopen drie en zes maanden. Bekijk de tabel voor een vergelijking met populaire investeringen, zoals de S&P 500 aandelenindex, Goud en de Barclay CTA Index. De cijfers zijn gebaseerd op de gemiddelde cumulatieve maandelijkse prestaties van de Currensee Trade Leaders tijdens de periode die eindigt op 30.4.2014.

De door Trade Leaders in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Belegger rendement kan afwijken van Trade Leader rendementen op basis van slippage, vergoedingen, makelaar spreads, volatiliteit of andere marktomstandigheden. Als u extra transacties in uw account doet, of transacties gegenereerd door het programma wijzigt of annuleert, kunt u een wezenlijk ander resultaat behalen dan de Trade leader(s) die u volgt. Uw trading programma volgt dezelfde hefboom als elke Trade Leader die u volgt, en de leverage kan variëren per Trade Leader en per transactie. Door het verhogen of verlagen van de hoeveelheid kapitaal die u toewijst aan een bepaalde Trade Leader, kunt u uw risico en rendement verhogen of verlagen. Tevens kunt u op deze wijze bereiken dat u een afwijkend risico en rendement behaalt ten opzichte van de Trade Leaders. .

Leer meer over hoe alles werkt
Bekijk de product tour en zie hoe het werkt

arrow blue

Bekijk de video

Laat de wereldwijde valutamarkten voor u werken. Investeer en volg het succes van top Currensee handelaren. Bouw uw eigen automatische Trade Leaders portefeuille. Begin met deze opwindende nieuwe manier van investeren.
arrow blue

Bekijk onze Top Trade Leaders!

 • LIWWK.Q
  710
  Investeerders
  Cumulatieve Winst 22.6%
  Max DD% 13.2%
  Volatility 1.3%
  Ervaring (in maanden) 31
 • WETPV.A
  703
  Investeerders
  Cumulatieve Winst 57.6%
  Max DD% 17.9%
  Volatility 1.6%
  Ervaring (in maanden) 23
 • LIWWK.A
  496
  Investeerders
  Cumulatieve Winst 141.7%
  Max DD% 26.6%
  Volatility 2.6%
  Ervaring (in maanden) 52
 • JOJAR.C
  415
  Investeerders
  Cumulatieve Winst 37.1%
  Max DD% 70.7%
  Volatility 2.5%
  Ervaring (in maanden) 60
 • LIWWK.O
  229
  Investeerders
  Cumulatieve Winst 33.6%
  Max DD% 19%
  Volatility 1.4%
  Ervaring (in maanden) 33
Bekijk alle leiders

De resultaten van Trade Leaders uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Er kan een verschil zijn tussen het rendement van de investeerders en het Trade Leader rendement door slippage, kosten, broker spreads, volatiliteit of andere marktomstandigheden. Als u extra transacties doet op uw rekening of als u orders annuleert of wijzigt, dan kunt u aanmerkelijk afwijkende resultaten behalen dan de Trade Leaders die u volgt. Uw handelsprogramma hanteert dezelfde hefboomwerking als elk van de Trade Leaders waarvan u de signalen volgt in uw handelsprogramma en deze hefboomwerking kan variëren per Trade Leader en per transactie. Door het verhogen of verlagen van het kapitaal dat u toewijst om de signalen van een bepaalde Trade Leader te volgen, kunt u afwijkende resultaten behalen dan de Trade Leader en u kunt zodoende het risico van het programma verhogen of verlagen. Alleen leden van het Currensee sociale netwerk kunnen Trade Leader worden.

ripped paper
arrow blue

In de pers

dutch dutch press valutamarkt
NRC Handelsblad - Via een soort Facebook zelf de valutahandel in Beleggers Belangen - Verdienen met valuta's Fondsnieuws - Lancering platform voor valutamarkt

Currensee beschikt over een vergunning van de National Futures Association (NFA), over een vergunning van de Financial Services Authority (FSA) en Currensee beschikt over een Europees Paspoort waardoor wij onze diensten in de gehele Europese Unie kunnen aanbieden. Via deze link ziet u de inschrijving bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Sign up now to receive program updates!   
Sign Up
Thanks for subscribing to receive updates!
read the currensee blog